餐廳: Fleur (南豐紗廠)
資訊:

2023-06-27 275 瀏覽
Yogurt Lover好fresh 香蕉味好濃 水果好新鮮 尤其提子好甜 食完覺得好健康 打卡一流 好靚chill 凍嘅Cappuccino拉花都好靚 好厚嘅泡沫 咖啡味好濃 入口香滑放大版魚柳包熱辣辣 脆卜卜 好大份 配埋青木瓜絲 好爽口 有種泰式風味Expresso Tonic 正正常常環境好靚 氛圍一流 水都係青瓜味🥒 好清新好Fresh 雖然選擇不多 但係每樣嘢食都擺盤好靚 好有特色 過嚟南豐紗廠值得一試平日嚟呢度 冇乜人好休閒 仲有狗仔睇

Expresso Tonic 正正常常

平日嚟呢度 冇乜人好休閒 仲有狗仔睇