2025-06-16 353 瀏覽
今日星期三夜晚黎到觀塘工廈,一入黎呢間餐廳,估唔到勁多人😳 超旺場!裝修都好靚好打卡able👍🏻 完全係後生仔女會鍾意嘅風格😝用QR Code落單,但都會比實體餐牌你睇👍🏻我地叫左吉列廣島蠔,可點黑醋汁一齊食,幾好食,黑醋汁減低油膩感😝雞肉黑松露意粉,侍應哥哥攞住過黎已經聞到勁大浸黑松露味,超香!!😍 而且好多料,蘑菇雞肉完全唔小氣,最後我地食晒d意粉,但仲剩一堆料🤣茄粒醬雜錦海鮮Pizza,好豐富!上面有d魚子醬點綴,成件事即刻好靚仔🤣😛 而且好大份量,食一件已經飽🙈 好味😋雖然超飽,但都要試佢地嘅窩夫🧇! 我地叫左個藍莓提子伯爵茶糯米窩夫,唔會太甜,雪糕又正,配埋生果好Fresh🥰蜜桃乳酪碎冰,欣賞呢度嘅飲品選擇好多,有得揀乳酪🤩 幫助消化👍🏻👍🏻

裝修都好靚好打卡able👍🏻 完全係後生仔女會鍾意嘅風格😝

用QR Code落單,但都會比實體餐牌你睇👍🏻