2017-08-01
見好耐無同男朋友食放題,今日就畀佢放下監啦xd係openrice碌左好耐,見呢間d評價唔錯,就諗住黎試下。呢度d野食算多款,我地差唔多樣樣試下。首先當然係刺身壽司類!刺身除左帶子好霉之外,其他都係正常質素。當然你唔好期待放題會有極高質刺身啦,但整體黎講都可接受既。至於熟食,我覺得佢d食材係對得住個價錢的,但我同男朋友都覺得大部分食物偏鹹,比較濃味,浪費左d食材😢 而且炸物太油,滴出黎咁滯,好可惜。反而甜品方面有小驚喜,叫左個心太軟,但其實係唔軟既🙈 不過個味道好好呀!好濃的朱古力味,又唔會過甜,好想食多幾舊😋值得一提既係,呢度d人服務態度好好!見住佢地雖然好忙,但完全無黑面無扮睇你唔到,相反重會主動問你d野黎齊未,有無野要幫你👍🏻👍🏻總括黎講,我覺得呢間係可以一試,但就無其他食評講得咁好。記住要叫燒菠蘿同心太軟!openrice訂位有優惠,大家記得訂位先
呢度d野食算多款,我地差唔多樣樣試下。
首先當然係刺身壽司類!
總括黎講,我覺得呢間係可以一試,但就無其他食評講得咁好。
記住要叫燒菠蘿同心太軟!
openrice訂位有優惠,大家記得訂位先