2005-01-13
呢間咖喱屋話真係好得又唔係,不過啲嘢食响銅鑼灣嚟講真係好鬼平,一個午餐只係廿八蚊,加埋十蚊仲多兩件小雞扒。小雞扒就真係幾上得枱見人,個味都好濃。不過如果來吃主菜就提議唔好食”魚”,因為無論係咖喱魚、香味魚等全部都係無味魚,一啲都唔好食。反而牛肉、羊肉同雞肉都夠照。套餐可選飯或薄餅,但我覺得食薄餅會比較啱Feel,只因佢哋個汁料好鬼多,點極都有,所以個薄餅唔會話食到一半要乾”芹”。你都可以加九蚊由一般啡茶轉為芒果酸乳酪,不過第一次飲無話少甜,就真係甜到飲唔到;第二次開始學精叫佢少甜,好好多,好鬼正!不過少甜即係多咗酸乳,變相芒困味無咁重囉!要講係佢哋的服務,真係好鬼Nice,雖然佢個個樣都好印度,不過佢講中文的發音,隨時準過你同我!最後一提的是,佢哋個鋪仔真係好細,大約只係坐到40人,所以如果中午一點到步,就好大機會要等到一點半至有位。仲有,晚餐無特價餐,一個SET大約八十至一百!
仲有,晚餐無特價餐,一個SET大約八十至一百!