2019-06-07 78 瀏覽
九龍灣去一個好多餐廳嘅地方,見到呢間餐廳個名真係好得意, 所以忍唔住入去一探究竟!見到佢set呢個餐都幾抵食,所以諗都唔諗就叫咗呢個餐喇!當中佢加12蚊就可以將飲品升級成為特飲,特飲嘅選擇雖然唔多,但係每一款都好吸引!頭盤嘅沙律以為係細細盤嘅!但係佢個份量比想像中多好多, 而且佢除咗一般沙律菜之外,仲有海蜇同埋雞肉呢個配搭都好新鮮!是日餐湯係我最鍾意飲嘅南瓜湯,另外配上香脆嘅蒜蓉包,正呀!黑松露雜菌意粉~ 黑松露味濃, 雜菌係厚切嘅!所以咬落去口感非常之好亦都唔帶任何草青味!西京燒比目魚配日式燒飯團~ 比目魚燒得好香, 魚肉亦都好香滑 ,而且冇任何腥味! 個特點係喺個燒飯糰, 坊間都好少會有咁樣嘅配搭 ,實際上佢係一啲有味嘅飯,本身已經好好食, 另外,佢配上咗一啲一條條薯條狀嘅南瓜條! 香甜又香脆絕對推介呀!另外叫咗一個升級嘅特飲, 檸檬香草蘋果梳打, 呢個配搭都幾特別,既清爽又香甜!夏天嚟講算係一個非常好嘅選擇!

見到佢set呢個餐都幾抵食,所以諗都唔諗就叫咗呢個餐喇!

是日餐湯係我最鍾意飲嘅南瓜湯,另外配上香脆嘅蒜蓉包,正呀!