2011-06-06 15 瀏覽
如果不是團購, 相信我也不會食和幸. 一來好似太貴, 二來小弟未食過爐端燒, 唔知arm唔arm胃口.以$98團購原價$268的午餐set, 最重要也是因為有無限追加, 這是變相放題. 本來想訂星期六, 但店員告訴未來3個weekend也全full了, 反而端午節有位, 當然就去馬~野菜沙律: 開胃的小食, 西式沙律加上日式醋沙律汁. 由於今日好熱, 第一口食入去就覺得好正~ 消暑~冷豆腐: 芝麻醬加上豆腐, 不是百福果d, 味道正~味噌湯: 不是開粉的~ 不錯珍珠飯: 好好味, 同燒肉好夾, 如果可以追加就正~燒物: 牛舌: 牛味濃, 有口感, 自己燒可以控制火喉, 比出面更好食, 可惜無得追加牛小排: 雪花均勻, 薄薄的入口即溶, 牛味濃, 比牛陣的好千百倍, 完全無將價就貨. 追加左2次柚子豚: 豬頸肉唔肥膩, 想要日式輕燒又得, 想要泰式的又得, 追加左2次辣味雞肉, 味噌雞肉: 不錯, 但相對牛小排柚子豚有所不及. 無追加~燒汁雞翼, 鹽燒雞翼: 開了邊, 半隻一件, 但相對牛小排柚子豚有所不及. 無追加~青椒: 好清甜, 為左平衡番, 追加左一次~粟米: 正常~~奶酪甜品好
如果不是團購, 相信我也不會食和幸.

冷豆腐: 芝麻醬加上豆腐, 不是百福果d, 味道正~
味噌湯: 不是開粉的~ 不錯
珍珠飯: 好好味, 同燒肉好夾, 如果可以追加就正~

燒物:
青椒: 好清甜, 為左平衡番, 追加左一次~
粟米: 正常~~

奶酪甜品好正~ 完全有出面甜品店的水平.

全的是吧檯, 但好舒服, 加上不斷有著90s, 2000s 的英文歌, 超relax~
2011-06-06