2015-06-07 1998 瀏覽
夜麻麻10點鐘,原先仲怕係九龍灣會搵唔到野食,朋友話一直都好想試呢間,好彩未收😝食物既價錢就okay la , 反而野飲真係好平!簡直可以同北京價比😂岩晒一大班人,夜晚黎飲野食串燒👍🏼向日葵🌻$29味道似 fruit punch ,入面係 vodka, 西柚,菠蘿汁仲有其他野😂甜甜的,唔會有葯水味👏🏼👏🏼👏🏼重點係, 只係29$!朋友既秋月之選(?) 都係$29一睇佢個look就知道係菠蘿味為主!不過我好怕個種似消炎藥既味道, 反而朋友就覺得唔錯😝 總之我就唔愛佢喇!蒜香牛肉鐵板飯$42對比 pepper lunch , 呢個價錢算係咁喇👍🏼而且飯既上面仲放左一舊牛油,一上到枱,香噴噴咁,係十萬個肚餓之下,仲識得俾部相機食先😂真係唔容易喇!牛肉既份量唔算多,但係味道整體真係唔錯既👏🏼多多支持呢種小店,比起大財團更好喇。而且,42$黎講真係唔錯。鐵板餐除左牛肉,仲有三文魚、帆立貝、漢堡扒呢啲;串燒選擇都幾多,不過太肚餓既關係,所以食飯更飽肚喇😝

向日葵🌻$29

朋友既秋月之選(?) 都係$29