2023-06-13
商場鋪夠大冷氣,鋪位幾大,主要用木枱,坐得好舒服。餐牌有好多套餐,除左主食仲有小食同野飲好滿足,套餐來講都好抵食。🌟炭火燒牛肉湯烏冬(一人前定食套餐) $77烏冬個湯係鰹魚湯好鮮味,牛肉份量唔少,又唔會太肥,食落又真係有炭火味道。烏冬滑身,連同少少湯一齊食好正。套餐可以揀配炸雞或者章魚小丸子,我地一人揀左一款。唐揚炸雞件 (3 pcs) 上碟熱辣辣,皮好脆,雞肉又好多汁。個餐仲配飲品。🌟豚骨湯拉麵(一人前定食套餐)個拉麵有叉燒輕輕燒過,豬骨湯好香,章魚小丸子粒章魚好大粒,外皮少少脆好味🌟半熟糖心蛋 $12食拉麵通常都有得追加糖心蛋,佢呢度就另上,乾食或濕食都得。蛋黃橙紅色岩岩好半熟好香蛋味。🌟炭火燒鯖花魚 $33鯖花魚好厚身,有魚骨但都好大舊易睇,唔會唔小心食左,上面灑左七味粉,同魚油勁夾。🌟炸唐揚雞軟骨 $28雞軟骨口感酥脆,炸到金黄色,入面嫩滑多汁🌟燒三文魚骨 $28同鯖花魚一樣都好易食,骨唔會太幼,又係超香魚油
🌟炭火燒牛肉湯烏冬(一人前定食套餐) $77
🌟豚骨湯拉麵(一人前定食套餐)
🌟半熟糖心蛋 $12
🌟炭火燒鯖花魚 $33
🌟炸唐揚雞軟骨 $28
雞軟骨口感酥脆,炸到金黄色,入面嫩滑多汁
🌟燒三文魚骨 $28
同鯖花魚一樣都好易食,骨唔會太幼,又係超香魚油