2018-10-16
行過TOP見到有新野 見到下午茶價幾吸引 食set最平59 任食都係99 忍唔住就入去試一試因為下午茶關係 店內得2 3枱客 所以唔洗等位 而作為牛肉愛好者就嗌左一個和牛set ($119) 同一個特上牛肉set ($79)和牛set 119 預左會一係少 一係唔太好食 所以都唔會有太大期望 致在過下口癮 上到嚟亦不出我所 數量不多 和牛油花亦都好少 食落同出面連鎖火鍋店貴最平個set一兩級嘅肉差不多 特上牛肉亦好一般 似係其他連鎖火鍋店 最平嘅set至於湯底 叫左豬骨湯同蕃茄湯 豬骨湯正正常常 但蕃茄湯就冇乜蕃茄味 反而比湯入面嘅黑椒搶曬味 叫黑椒蕃茄湯更為合適疏菜方面 唔知係咪因爲下午茶 有啲菜冇乜 但冇refill 種類亦好有限 亦唔算新鮮 有啲爛左嘅菜冇揀出嚟衛生方面 見到有啲碗 杯 羹有油跡總括而言 真係好一般 希望係因為下午茶先係咁
衛生方面 見到有啲碗 杯 羹有油跡
總括而言 真係好一般 希望係因為下午茶先係咁