2021-06-14 356 瀏覽
我一直以為我已經寫過依一間,跟住仔細睇先發覺原來自己冇寫過,所以今日都寫返一次。而家間啲裝修都係有用心嘅,同埋算係比較有特色,坐落唔會話太迫。平時我哋食嘢嘅時間係12:30 ,都唔算太多人,通常一入去都有位坐低,但係到咗一點嘅時候就可能未必有位。平時飲嘅湯係南瓜忌廉湯,其實幾好飲, 我鍾意但係今日就有少少失望因為佢突然間轉左第二個湯😢呢一個係燒春雞嘅午餐套餐,係我平時食開嘅一個套餐😉基本上次次嚟我都係食呢一個,因為佢個春雞通常都整好好食,但係嗰日係啲肉老咗少少,有少少失色。但佢個皮係脆嘅而且外皮好似查咗少少蜜糖之類嘅調味料,食落甜甜地,我幾鍾意另外嗰個飯係有種意大利飯嘅感覺,裏邊亦都加咗啲蘑菇,食落好好食,份量都唔會太多,啱晒女仔食同事的佢叫咗杯西柚汁,我就叫咗紅棗桂圓茶,紅棗桂圓茶幾好飲。埋單嗰陣我見到個櫃枱後邊寫住話買任何嘢都有口罩套送,但係店員又冇主動提,於是我就主動問🙈🙈問咗之後就真係有兩個口罩套送🙈🙈🙈另外呢要注意嘅係,依間野上菜速度真係好慢😂😂所以我哋一坐低嘅時候就已經同佢講咗我哋趕時間,所以今次就好順利好快就食到🤪

平時飲嘅湯係南瓜忌廉湯,其實幾好飲, 我鍾意
但係今日就有少少失望因為佢突然間轉左第二個湯😢

而且外皮好似查咗少少蜜糖之類嘅調味料,食落甜甜地,我幾鍾意

同事的

佢叫咗杯西柚汁,我就叫咗紅棗桂圓茶,紅棗桂圓茶幾好飲。