2016-12-01 544 瀏覽
Truffle Cheesy Toasts拔絲芝士黑松露多士 $62希雲街多野食就全世界都知啦😏 但最近發現依間新開既cafe😯 小清新 裝潢簡潔 食物質素OK 閒時泥避下世都幾好 白色tone真係大愛😊黑松露加芝士你地點睇👀 我就覺得正啦❤ 黑松露香噴噴 加埋烘到外脆既多士👅 下午茶一流 略嫌小貴 但小店要支持既 仲有啲item都不錯架 留意之後會post😉好日特製流心芝士炸魚薯條 $98依款幾特別 熱辣辣上枱之後即刻切 外脆內燙 好得意 魚亦好嫩 但可能因為芝士就偏咸左少少 同埋佢既醬可以變成係茄汁點下薯條 甘就light d!厚切鴨胸配自家製紅酒士多啤梨醬意大利包 $78鴨胸真係幾厚 質感算腍 同意大利包配起泥幾配 而個醬真係第一次食 微微紅酒香 同草莓味就是搭 整體口感幾好同創意滿分另外我點左一杯好岩冬天飲既奶泡薑母桂圓茶 好正 薑味幾濃 但如果糖份減低少少就更健康feel 無甘罪惡感

好日特製流心芝士炸魚薯條 $98

厚切鴨胸配自家製紅酒士多啤梨醬意大利包 $78