其實就咁睇外型都已經好吸引,因為個藍色拱門十分起眼😙Bar 台位置裝潢幾靚,適合打卡😍肚腩同朋友周末食個下午茶,等左2️⃣0️⃣分鐘左右,都幾多人海膽蟹肉蒜辣意粉 $138呢個係必嗌嘅😆因為有齊曬海膽同埋蟹肉呢個超正組合🤩係好好味,肚腩同朋友一食停唔到口🤣海膽甜甜地,主要就調味,蟹肉都幾多🦀撈埋一齊好香😍重點係佢個蒜辣,肚腩十分中意,有小小泰式咁,真係東南亞fushion dish,又唔算太油,出色😋琥珀牛油鬆餅配雜莓及鮮忌廉 $78因為肚腩見呢度鬆餅幾多款式,係有餡,所以幾想試😈甜品係中上嘅,畢竟雜莓同忌廉都好難出事,不過兩者就唔太夾🤔感覺忌廉同莓有小小搶味🍓唔係好帶到鬆餅嘅牛油味😿鬆餅有小小軟,或者因為下個甜品太出色啦,呢個就失色小小🙈伯爵栗子巴斯克焦香芝士蛋糕 $68不可思議的味道‼️🥹真係好好食🤯體會到咩係齒頰留香🤤栗子嘅味道係超香濃,將芝士蛋糕嘅奶油香提升左一個層次🍰伯爵茶估唔到同栗子味咁夾☕如果講第一啖食到嘅係栗子甜,餘香就係伯爵味🥹仲有底舊菠蘿,擺碟靚之餘,都幾甜,食完個甜品食埋舊菠蘿,感覺清新曬🍹極度推介

海膽蟹肉蒜辣意粉 $138

琥珀牛油鬆餅配雜莓及鮮忌廉 $78

伯爵栗子巴斯克焦香芝士蛋糕 $68
2021-11-14
20 分鐘 (堂食)