2021-03-24
🍽溫泉蛋卡邦尼意粉(2/5)💰75非常不正宗卡邦尼🥲改名做白汁芝士溫泉蛋意粉適合一點完全食唔出蛋味,好重忌廉芝士味🤔洋蔥好多仲幾大塊😩整體冇卡邦尼意粉感覺食到一半已經食唔落放棄咗,食到好滯🥲2分係比溫泉蛋.....🍽鮮茄醬芝士碎車厘茄意粉(2/5)💰62一上枱只係微暖🙄鮮茄醬調味唔夠,偏甜似落咗茄汁🤔成碟有一半都係蘿蔔/瓜/茄子絲🥴食完6分飽左右Lunch set包一碗餐湯同野飲餐湯稠結過意粉醬‼️飲落超級酸超級咸超級甜😳同伴笑稱廚房比錯意粉醬我地😅個日拎住好多野又行到好攰,見到一間好似好多好評既cafe就沖咗上去😐餐廳個陣只有2/3枱客人,但都安排咗我地坐風口位😟(太多野太攰就冇要求轉位了)侍應長期見唔到人🤨問佢地攞調味又唔記得,目無表情,有啲唔太friendly既觀感🙁7X蚊食個lunch唔算貴,但未算好平,整體係貴價頹食💁🏻♀️不過幾岩傾計,因為都冇咩客希望店家可以放多啲精力落野食上,同改善下服務態度🙇🏻♀️臨走個陣見廚師除口罩好似開緊餐,一邊同其他職員傾計一邊希望佢地除口罩煮既野食唔係serve客人的~
非常不正宗卡邦尼🥲改名做白汁芝士溫泉蛋意粉適合一點
完全食唔出蛋味,好重忌廉芝士味🤔
洋蔥好多仲幾大塊😩整體冇卡邦尼意粉感覺
食到一半已經食唔落放棄咗,食到好滯🥲
2分係比溫泉蛋.....
🍽鮮茄醬芝士碎車厘茄意粉(2/5)💰62
一上枱只係微暖🙄鮮茄醬調味唔夠,偏甜似落咗茄汁🤔
成碟有一半都係蘿蔔/瓜/茄子絲🥴食完6分飽左右
Lunch set包一碗餐湯同野飲
不過幾岩傾計,因為都冇咩客
希望店家可以放多啲精力落野食上,同改善下服務態度🙇🏻♀️
臨走個陣見廚師除口罩好似開緊餐,一邊同其他職員傾計一邊
希望佢地除口罩煮既野食唔係serve客人的~