2011-07-13 12 瀏覽
買了團購 $19 包一個sandwich+ coffee/flower tea去買時,店員有禮貌, 但order 後等左勁耐...可能lunch time要serve 其他堂食客la.``要了火雞三文治+"朱古力冰搖咖啡” 火雞三文治火雞, 番茄,生菜,青瓜各得一片top有少少(係勁少)cranberry 醬, 麫包好厚,夾埋甘少餡,食左都只係食到麫包味..d餡差d食5出成個sandwich 有dry 又麻麻..看返原價..$40 一個?!佢d pasta set lunch 都係$58 包飲品, 真係5明個三文治(又5係認真大+餡多) 點解可以甘貴! 朱古力冰搖咖啡以為係類似chillino 的飲品, 點知係普通凍朱古力,想得太多朱古力味好濃,, 全程唯一like 之處~overall, 以原價購買我一定5會去, 太high class price 了環境真係5錯,談天傾計, 係確實5錯, 有錢5怕去 幸好只買了兩張團購~餘下一張試其他三文治希望有驚喜
去買時,店員有禮貌, 但order 後等左勁耐...
可能lunch time要serve 其他堂食客la.``

要了火雞三文治+"朱古力冰搖咖啡”
火雞三文治(原價$40)
火雞三文治餡(原價$40)
火雞三文治
火雞, 番茄,生菜,青瓜各得一片
top有少少(係勁少)cranberry 醬,

成個sandwich 有dry 又麻麻..
看返原價..$40 一個?!
佢d pasta set lunch 都係$58 包飲品,
真係5明個三文治(又5係認真大+餡多) 點解可以甘貴!
所謂的"朱古力冰搖咖啡” (原價$31)
朱古力冰搖咖啡

朱古力味好濃,, 全程唯一like 之處~

環境真係5錯,談天傾計, 係確實5錯, 有錢5怕去
幸好只買了兩張團購~餘下一張試其他三文治
希望有驚喜
15 分鐘 (外賣自取)
所謂的"朱古力冰搖咖啡” (原價$31)