2017-09-24
壽司做得好精緻,擺碟好靚,好中意。呢間餐廳俾我地印象最深刻嘅係干鍋粉絲蝦煲,辣到一個點。我老公平時都ok食得辣,但今晚追單追返黎呢道菜真係辣到佢反胃,一啖都食唔到。。。我地同個侍應反映,要求佢問廚師呢道菜係咪係咁嘅味道。。。佢就一去冇回頭。。。之後,有位嬸嬸侍應埋黎問咩事,我地再講一次。佢就直接回覆我地,係咁辣嫁,係咁嫁。。。我地話辣到咁邊食到呀,問下個廚師先啦⋯⋯佢就一直重複,係咁嫁,我食到喎⋯⋯跟住我地要求叫經理黎,佢對住路過嘅疑似經理男人重複我地嘅問題。"經理"大大聲話你去叫阿XXX(我估係其中一個廚師)出黎自己搞掂佢⋯⋯跟住行左去。嬸嬸侍應繼續重複果兩句。我地無奈地選擇左離開,反正單就一早埋左,佢地嘅態度明顯係唔想處理問題。總之我地以後就唔會再幫襯。。。大家有興趣可以去試下呢味"川菜"。。。干鍋粉絲蝦煲。。。
總之我地以後就唔會再幫襯。。。
大家有興趣可以去試下呢味"川菜"。。。干鍋粉絲蝦煲。。。