2023-05-05 546 瀏覽
點解可以變到咁難食?係咪轉左老細定廚師??以往都食過幾次,都會推薦朋友食,但昨晚食過之後,我係失望到極!一碟比一碟失望,hea做定太忙所以是但煮出黎?呢個酸菜魚,好地地有冬陰公味,係咩玩法?以往食係好正宗嘅酸菜魚,加冬陰公味玩特別?好難食嘅口味,9吾搭8!醉雞,雞完全吾入味,純粹係有酒浸住雞肉,同埋好「鞋」素鵝,無咩特格,吾好食亦吾難食芋圓冰粉,我地成台人見到都講有無搞錯!勁hea!好似人地食靜再拎俾我地食咁,同以前嘅賣相都吾同曬!勁求其!同埋紅色果堆野我真心吾知咩黎,又梅又淋又吾知咩味,試左啖就算!賽螃蟹,正常吾明點解會變到咁難食!無可能再去食啦!今次由頭到尾都係難食。到食到咁上下,佢仲趕客咁,係咁叫你埋單,明明仲有位俾其他食客!毫無待客之道可言!
酸菜魚

醉雞,雞完全吾入味,純粹係有酒浸住雞肉,同埋好「鞋」
醉雞
素鵝,無咩特格,吾好食亦吾難食
素鵝

賽螃蟹,正常