2011-01-14 7 瀏覽
呢間野真係差到冇得頂,呢排成日出太子,而附近又冇咩其他野揀,唯有來呢道其實一路都唔係好鐘意呢間野,因為只係得d冰食,冇乜味而且又冇咩咁特別,幾十蚊食冰我真係冇興趣跟住早幾日又去左食,係晚上12點幾,一入到去,冇人理我地,坐左幾分鐘先拎個餐牌比我地睇,而當時果個人係冇野做,只係不停企係入面同人地吹水都算,叫了燉蛋,跟住果個人話:賣晒啦喎,得番凍既,而且唔係nice ge語氣心內面已經有d不滿,我都未講要凍定熱,就話賣晒?!同埋,仲有凍既,就即係唔係賣晒啦食物來到了,果個人完全唔係放係我地面前,而係放係佢就手既地方,我地要逐一將d食物移到我地面前開始食了,1d都唔滑,又硬,真係唔知食緊d乜而且仲叫左個焗布甸,廿幾蚊得果細細杯,又唔係特別好味,真係唔抵,仲有d濟添雖然係咁差,但因為晚上12點幾真係冇咩地方好揀,所以今晚我地又再一次去食去到果時,又係唔忙的但係入到去又係冇招呼的,有2個"o靚妹",佢2個完全冇理我地,同時間亦都有1堆大約5個人入左去,佢地都完全冇理過我地呢2檯人佢地又係好似我之前咁講,企係入面同d staff吹水我同我朋友同埋另一檯大約5個人果檯人,大家都冇餐牌睇,我地已經周圍

開始食了,1d都唔滑,又硬,真係唔知食緊d乜

去到果時,又係唔忙的
佢地又係好似我之前咁講,企係入面同d staff吹水
我同我朋友同埋另一檯大約5個人果檯人,大家都冇餐牌睇,我地已經周圍望下d poster睇下有咩岩食
坐左大約幾分鐘,d staff仍然繼續吹水,最終我地好不滿,走左決定唔食
今時今日呢d都唔知係咩服務,忙就話je..但係完全冇野做架wor佢地
當我地走果時,果檯大約5人都仲係未有餐牌,佢地自己傾緊計,咁就唔知佢地要坐多幾耐先有人理佢地啦
不過如果咁既服務我真係唔會再有興趣去食囉
d野又唔係特別,又唔係好食,又唔係平,冇1樣野係有優勢而吸引我再去

最衰冇影到相..
2011-01-13