2019-10-19 4836 瀏覽
因為海逸集團質素好,所以已做了Dinning club會員很多年,冇論lunch或dinner buffet都很不錯!早幾個月前,九龍君綽酒店的lunch buffet 還有即開生蠔👍🏻昨天再去,可惜只能用*不知所謂*去形容!首先book枱已打了多次電話都冇人接聽,要麻煩大堂轉達!昨天12:15到,生蠔沒有了,(話已停了兩個月)算!刺身bar,只有三文魚,鯛魚和玉子,第二轉連三文魚都冇!熱盤有很多,可惜是吉的,尾聲連炸雞翼都出動埋,5星級酒店🤦🏻‍♀️甜品又是吉的,我吃了那麼多次buffet,真的第一次見放一盆橙就是一款甜品😡如不積極改善,只靠做特價,人流會多了,但應該留唔到客,起碼我會考慮是否繼續續會!