2008-12-10
見呢度咁多人食 好評咁多 於是同男 朋友黎試下.一試就試出禍來...當日係星期五6點幾 一入去 個服務員以好差既語氣同我"食到7.45 要俾番枱, 有冇問題" 呢度咩野咁勁 要人限時食飯 眼見入面只坐左 一成幾 當日又係 星期五 完全唔明做咩要限我時間 你估隔離任食牛陣呀~!! 你話星期六日 就話 jei. 不過我 bf 想試 就算 la 之後安排左我坐埋d 勁迫既 2人位 類似走廊位, 已經好唔舒服 眼見隔離有卡位空既又唔俾我坐 我都算 心諗可能d 野好好食呢 當日叫了青咖哩 豬頸肉, garlic bread, 越式春卷, 蟹肉抄粉絲, 一碗白飯以上好食只有garlic bread 和白飯首先第一差~蟹肉抄粉絲: 我未見過d 粉絲可以抄得咁差, 抄到一舊舊一成 pat 野 d 味就普通, 勁失望 我抄得仲好過佢第二差: 青咖哩 豬頸肉: 肉得幾舊 好細碟, d 汁好稀 , 辣味蓋過青咖哩陣味 第三差: 越式春卷: 得頭尾係脆 中間係諗身的 入面d料好淡我唔知我係咪黑仔 咁q 個日d野唔好食定係平時都係咁 總之係難食 人地九龍城地個間小曼谷好
一試就試出禍來...
以上好食只有garlic bread 和白飯
我唔知我係咪黑仔 咁q 個日d野唔好食定係平時都係咁 總之係難食 人地九龍城地個間小曼谷好食過佢十幾倍
是日兩個人食左二百四 食得勁唔開心 以後唔會再幫襯