2019-06-21
睇到裝修唔錯又想食泰菜,即管試試點知係令人極度失望既晚餐一入去坐唔到兩分鐘,先係一位男侍應咩都冇講就放低一碟青木瓜絲沙律掉頭就走,話左比佢地知之後轉頭再比另一枱客人,旁邊既客人同我地講,佢地一開頭坐低都係咁,呢單係小事⋯⋯我地點左四款菜式,香葉包雞,燒魚,酸辣椰汁雞湯,因為冇晒芒果南瓜炒飯改為 海鮮焗飯,香葉包雞一黎到,我食左一口已經覺得超級難食,係就黎變壞既酸味,同埋口感係好「鞋」,同侍應講左之後,佢地都好好幫我地取消再黎係椰汁雞湯,4款菜式中比較正常既一款但雞肉都明顯唔新鮮海鮮焗飯一黎到,已經見到d飯好爛,明顯未收水同焗唔透,食落冇味,青口同蝦似係求其水煮同冇鮮味,加上綿質既飯,只能格硬隊入口,一路食諗住:算啦⋯冇下次⋯⋯食飽算,都唔想浪費⋯一邊食焗飯配燒魚,燒魚用筷子夾落去就散,已知都係唔新鮮食材,點知食到中間,有一灘水,燒魚中間有一灘水,第一次食到未收水既燒魚即時心情更差,諗諗下真係要同經理講聲,經理行過黎幫我地取消左條魚,d飯我地都冇講⋯⋯埋單轉場食其他野算⋯⋯⋯真係要轉場,服務態度都知唔可以要求太多,因為飲食業好缺人,各位侍應辛苦晒!可能係黑仔咁啱叫4樣3樣都難食⋯⋯我諗d
點知係令人極度失望既晚餐
再黎係椰汁雞湯,4款菜式中比較正常既一款
但雞肉都明顯唔新鮮
可能係黑仔咁啱叫4樣3樣都難食⋯⋯我諗d侍應拎d食物出黎,自己見到都唔會想食