嘩,真係估呢間餐廳唔到,留下有個有禮貌嘅哥哥派傳單話"雖然我地係比其他放題貴少少但我地係做質素"又話生蠔鵝肝任食,200幾蚊一位,話有好多五星級酒店食物,講到好吸引,就上去睇下,個門口同入面仲裝修得幾靚,貪新鮮就試下......我兩位9點幾入去,正常係要等位等番半粒鐘到先有位,呢間唔係,反而得3,4台客,都覺得奇怪,不過冇理咁多,試下佢咩料...放題例牌首先都係食刺生先,點知睇第一張張落單紙,啞咗,得兩樣野食揀,鵝肝多士同三文魚刺生...其他刺生咩都冇-0-...算,出去睇下有咩食,仲誇張,野食全部我娘親都整得仲好睇好食,咩炒飯,肉醬咩天使面,芝士焗咩西蘭花,三色椒配咩牛肉,薯仔咩雞球,雞肉咩串燒等等嘅普通菜式見到都唔開胃。坐番埋位點野食,頂佢個X, 叫咩,咩都唔熱加唔好食,吉列炸野個啲都可以炸到林身,廚師好野!最後都係食下"澳洲即叫即開生蠔"算,應該唔會太差掛,叫咗4隻,食第一隻覺得冇味道,得個凍字,食第二隻,有料黎,又腥又喊,仲要係苦過廿四味嘅!俾個天我做膽都唔敢食第三隻!即刻飲水浪口,好彩啲水冇異味,如果唔係我真係死俾你睇,最後叫番杯正常係人飲嘅熱檸茶中和番。拿拿林埋單,啲服務員

拿拿林埋單,啲服務員態度唔好我都費時出聲,費時俾熟人見到我係間咁有"質素"嘅餐廳食野,埋單400幾兩個人,完事即閃。
上openrice見到呢間野有10幾個都覺得正都ok, 我真係忍唔住寫番啲真實顧客食完感受!
題外話/補充資料: 大家信我,食老麥仲開心,呢餐食到我背脊骨落!
2014-10-01