2022-04-03 2168 瀏覽
十多年前在赤柱小店時已定期幫襯, 曲奇味道多年不變, 非常好吃! 可惜因為自由行而寵壞了, 服務原本已經不是太好, 近年更每況愈下, 疫情下雖然不用排隊, 沒有客人之下的服務態度也依舊不變, 依然寸嘴, 問一句答半句, 唔耐煩....再講, 今時今日只收現金, 唔衛生又唔方便, 同街市冇分別. 坦白講, 他們賣的是高價曲奇, 應該配合好一點的服務, 真不明白為何遊客會願意受氣去買, 難度香港真的沒有其他更好選擇??  作為土生土長香港人, 我完全唔會因為呢間咁出名曲奇店感到光榮, 反而覺得羞恥, 如果大陸親朋真的想食, 我寧願我受氣去買, 都唔建議佢哋去見識他們差勁的服務!費事丟架.希望創辦人能夠看到這篇食評, 深切反省, 作出改善!

希望創辦人能夠看到這篇食評, 深切反省, 作出改善!
2022-03-31
外賣自取