2017-07-21
一行6人買左yahoo團購,諗住一試,點知book位時,聽電話個人態度已經好差,根本唔願做你生意,話無位,要食就等成個月之後......5月尾打電話,要訂到7月中先有位......當晚,叫左一個麻辣湯底同蕃茄湯底2個爐...食物就真係一般罪項如下:😡😡1. 團購寫明2人送一客安格斯肥牛或海鮮拼盤,由入座已經叫佢上,食到尾都未見,吹左5、6次都唔黎,根本都唔想俾你,侍應又黑面2. 團購寫任飲,我問係咪係雪櫃拎,佢答係,咁我地去拎完,又話雪櫃入面得左手邊係任飲,你地拎個幾罐椰青水係要收錢,我問返侍應,你頭先無講,佢死都唔應😤算😡3. 湯底無水,叫佢加水,叫左幾次都唔加,就黎痴底,佢仲話返我地轉頭,你地應該熄火囉,😤😤無得頂,咁都講得出口4. 座既位置,上面係咁滴水,無人理過,抹過5. 服務態度超差,俾錢食餐飯好似要受氣咁,唔通團購買既客人唔值得尊重? 如果佢地係咁諗,不如唔好做團購,食完都唔會想再俾錢幫襯多一次
當晚,叫左一個麻辣湯底同蕃茄湯底2個爐...食物就真係一般
罪項如下:😡😡