2018-02-03 36 瀏覽
今日特登去接女朋友放工,帶佢去美麗華試吓呢間食肉獸的天地--burgeroom!店舖嘅裝修好簡約,俾人嘅感覺好舒服,完全冇壓迫嘅感覺呢度係要去counter點餐嘅,點完之後佢會比個裝置你一開始以為個裝置震就出去拎餐,後來發現只要將裝置放喺特定嘅位置,店員就會將食物送到你枱,唔使走來走去!點左餐無耐,話咁快就有嘢食黎啦!蜜汁雞翼新鮮整起,仲熱辣辣!Size唔算大,但蜜糖汁就非常入味!係咁凍嘅天氣食真係一流!旋風芝士薯條粗薯條平時就食得多,今日想試吓新野,叫咗呢款旋風薯條佢比平時嘅薯條更加重味,芝士味又好濃!好邪惡呀!!!大烤菇芝士牛肉漢堡呢個漢堡真係好巨型,而且非常足料,芝士、牛肉都好有份量,牛肉成寸咁厚~我同女友都不顧儀態咁一啖咬落去,一咬落去大菇既汁同牛肉汁一齊滲出黎,口感非常之好!墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡喺Menu上面見到呢個係新推出嘅漢堡,就叫咗黎試吓漢堡巨型就不在話下,牛肉蒸得麻麻好,能夠鎖住肉汁,加埋墨西哥辣椒醬,又別有一番風味!非常有罪惡咁嘅一餐!食物質素非常好,價錢合理!只係我哋兩個唔夠大胃口,最終都食唔晒我地會繼續支持!下次就要睇住黎叫😂

店舖嘅裝修好簡約,俾人嘅感覺好舒服,完全冇壓迫嘅感覺
呢度係要去counter點餐嘅,點完之後佢會比個裝置你

點左餐無耐,話咁快就有嘢食黎啦!

蜜汁雞翼

旋風芝士薯條
粗薯條平時就食得多,今日想試吓新野,叫咗呢款旋風薯條
佢比平時嘅薯條更加重味,芝士味又好濃!好邪惡呀!!!

大烤菇芝士牛肉漢堡

墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡
喺Menu上面見到呢個係新推出嘅漢堡,就叫咗黎試吓

非常有罪惡咁嘅一餐!
食物質素非常好,價錢合理!
只係我哋兩個唔夠大胃口,最終都食唔晒
我地會繼續支持!下次就要睇住黎叫😂
2018-01-30