2022-04-27
Ocio🌟整體: 典型cafe 風格和價錢 但係份量幾足 意外嘅cafe界性價比之選🏠環境: 半open 園野風格 木系加大地tone 就令人好relax 係同fd hea 下之選🧑🏻🍳服務: ✅☆║.............║☆‼️ 脆皮德國鹹豬手配酸椰菜蜜糖芥末 $148✅ 一上枱 真係少少呆咗 因為真係超大碟 係原隻豬手份量 平時出面食起碼 $3xx 起跳 隔離枱見到都忍唔到跟住叫✅ 開頭諗$148 咁大碟 味道應該會好劣 不過食落又幾好 叫得脆皮就真係脆皮 肉質彈牙而又唔老 可以一戰‼️ 斯里蘭卡咖喱慢煮羊後膝 $158✅ 呢個擺盤好有趣 大大支叫叉上嚟 視覺上都有少少驚喜✅ 可能因為慢煮嘅關係 肉質好稔 好易分離 可以輕鬆享受啖啖肉嘅滋味‼️ 鑊仔伯爵茶雪山熱香餅 $78✅ 睇圖細細份咁 嚟到都幾大份✅ 佢同平時食開果隻實淨熱香餅 少少唔同 呢款比較鬆軟 少少空氣感咁✅ 用鑊仔嘅好處係保溫力強 放多陣仲係熟辣辣📍 將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖Shop 238, 2/F, East Point City, 8 Chung Wa Road, Hang Hau,
🧑🏻🍳服務: ✅
‼️ 鑊仔伯爵茶雪山熱香餅 $78
✅ 睇圖細細份咁 嚟到都幾大份
✅ 用鑊仔嘅好處係保溫力強 放多陣仲係熟辣辣
📍 將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖
Shop 238, 2/F, East Point City, 8 Chung Wa Road, Hang Hau, Tseung Kwan O
⏰ 星期一至日 11:30 - 22:30
☎️ 電話號碼 37050395
📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵