2020-05-23
大少帶我食好嘢😆雖然喺工廠區但都好易搵,上到去店員好有禮貌咁幫我哋量體溫,之後又好禮貌地介紹今日有咩優惠,當日去時有$1任食雪糕&雪米滋,又或者兩個人叫一客青口然後每位+$13就可以無限追加青口🤩但大少當日想食雪糕多啲🤣🤣🤣呢間cafe環境寧靜,又有個窗望下海,坐位亦寬敞,食物質素亦算高質但價錢一啲都唔貴😎👍🏻.🦞法式干邑龍蝦湯 $38唔會好稀,每啖都好濃郁嘅龍蝦味🥰🍝溫泉蛋卡邦尼意粉 $98意粉煮得好好,好彈牙唔會煮得過熟,個汁亦較得好好,好cream但唔會覺得好膩👍🏻🐚蒜蓉牛油白酒煮蜆 $78好抵食,呢度應該有成廿幾三十隻蜆😹而且冇沙👍🏻蒜蓉味唔會蓋過左蜆嘅鮮味,食落仲有少少酒香👍🏻👍🏻🐔脆炸無激素雞翼配香辣蛋黃醬 $58呢個好好食,大少叫左兩份😹雞翼似老麥嗰種炸法,個食落又唔油又唔厚粉,仲好有肉汁,配埋個醬真係冇得輸丫!🐮避風塘風味炒厚切牛舌粒 $68雖然係勁厚切,個好淋🤤🍫金莎朱古力 $43好濃郁嘅朱古力,飲落仲有少少朱古力碎🍑水蜜桃果茶 $42🍨$1任食雪糕,叫一轉都飽哂🥰🥰🥰好滿足
🦞法式干邑龍蝦湯 $38
唔會好稀,每啖都好濃郁嘅龍蝦味🥰
🍝溫泉蛋卡邦尼意粉 $98
🐚蒜蓉牛油白酒煮蜆 $78
🐔脆炸無激素雞翼配香辣蛋黃醬 $58
🐮避風塘風味炒厚切牛舌粒 $68
雖然係勁厚切,個好淋🤤
🍫金莎朱古力 $43
好濃郁嘅朱古力,飲落仲有少少朱古力碎
🍑水蜜桃果茶 $42
🍨$1任食雪糕,叫一轉都飽哂🥰🥰🥰好滿足