2022-02-11
偶然間係網上見到有人分享蜂巢咖啡,疫情下都忍唔住要去試下🤣果然係隱世寶藏,到佐工業大廈門口兜到後面先搵到,門口好細都冇招牌,唔係上網查過都差d搵唔到,入到來又見到另一番景象,環境都幾舒適。入座後職員好貼心問要唔要口罩套,咁係openrice提早book係有個5折set餐,見到都幾抵就試下啦😚是日餐湯係羅宋湯就有d鹹,沙律都ok,如果多個餐包就更佳,薯條夠熱夠香脆,主菜加$20有牛扒,size都夠大,唔係細細塊,味道唔錯,而豬肋排又夠淋冇豬騷味,因為我好驚食到豬騷味,值得一讚👍最期待既蜂巢咖啡,又幾特別,蜜糖自己加,味道ok,反而比到驚喜我係焦糖布甸咖啡,面頭香脆既焦糖,真係好正,下次一定揀翻距。❤️甜品揀佐 焦糖脆餅同咖啡慕斯,焦糖脆餅食落有d鹹未,咖啡慕斯甜而不膩,我會更鍾意咖啡慕斯。綜合以上各方面,整體食物質素幾好,下次係會再返來試下其他食物😍