駱駝漆三期🇮🇹意大利餐廳「 Pasta Zone 」幫襯過好幾次✨ 無華麗裝潢 ♥️ 但真喺唔錯️ ~🍝 意粉嚟到叔叔會問「 要唔要加芝士? 」「 要 」就會直接拎住舊芝士即場喺上面 刨 刨 刨 刨 刨 ✨✨✨🌞 意大利手工大方形雲吞牛肝菌芝士餡 $75- 配黑松露蘑菇汁· · · 共有🖐🏻 大粒· · · 醬汁顔色睇落極不討好,無任何修飾,但真材實料嘅醬汁濃味到呀!💖 根本唔會令我介意外表平平無奇 · · · 意粉皮滑捋捋、彈牙、有咬口😋· · · 雖然餡料已打爛到淋擗擗,但仲食到絲絲牛肝菌🤤🤤⁡🌞 蒜蓉多士黑椒· · · 好搞笑地好似兩粒腎臟size🤣· · · 都幾好食 😋 香脆香脆,表面除咗蒜蓉粒,塗上牛油,仲撒上黑椒粗顆粒 ⁡🌞 檸檬汁· · · 表面仍飄浮🍋檸檬肉,啖啖清新!陣陣青檸味😌 少少甜🤏🏻· · · 食到3.5舊雲吞開始覺得膩膩地嘅時候,飲啖檸檬汁的確可以解到膩😚,感覺舒服得多。難怪!🤭2點幾就已經賣曬 (✌🏻Lucky Me!)
駱駝漆三期🇮🇹意大利餐廳「 Pasta Zone 」
幫襯過好幾次✨
無華麗裝潢 ♥️ 但真喺唔錯️ ~
🍝 意粉嚟到叔叔會問「 要唔要加芝士? 」
「 要 」就會直接拎住舊芝士即場
喺上面 刨 刨 刨 刨 刨 ✨✨✨

🌞 意大利手工大方形雲吞牛肝菌芝士餡 $75-
配黑松露蘑菇汁
· · · 共有🖐🏻 大粒
· · · 意粉皮滑捋捋、彈牙、有咬口😋

🌞 蒜蓉多士黑椒
· · · 好搞笑地好似兩粒腎臟size🤣