今日同朋友去左the mills 行街,行完街就順便去嗰頭搵埋cafe 好好坐下食野,朋友就搵左間喺工廈區既呢間 Daily 13 cafe~~~~ 我地勁早黎到,仲係無咩人~~ 環境好靚!坐窗口位應該幾chill ~~~~一黎到店員主動介紹有咩好推薦,佢話呢排有個$1 任食雪糕優惠,加一蚊就可以任食雪糕同mochi~~~~ 嘩,如果我嗰日無肚痛 我一定會加!你睇~都好多味可以揀架~~~因為我地都唔太肚餓關係,就叫左兩個main,再加個沙律~無加錢轉餐 挪威煙三文魚凱撒沙律:煙三文魚卷成玫瑰花狀,貌相精緻,清爽的沙律菜,醬汁份量得宜~溫泉蛋傳統卡邦尼意大利粉:意粉做到Al Debte,煙肉味道亦非常突出,流心蛋可將其拌入意粉,令意粉帶有蛋香外,口感更為Creamy, 配料有小切片磨菇,增添上不同口感和味道,再配上灑喺意粉面上嘅芝士粉,味道更為香濃。招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯:意大利飯因拌入上燒汁,所以食落帶有陣陣香甜嘅味道,而因火候控制得宜,所以飯粒做到軟硬適中,再被半熟狀嘅蛋包裹著,將其拌勻再食,為其添上額外嘅口感和味道,最後原條蒲燒鰻魚,而其肉質仍保持軟嫩,油香甚豐,味道因蒲燒

我地勁早黎到,仲係無咩人~~ 環境好靚!

坐窗口位應該幾chill ~~~~

你睇~都好多味可以揀架~~~

招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯:意大利飯因拌入上燒汁,所以食落帶有陣陣香甜嘅味道,而因火候控制得宜,所以飯粒做到軟硬適中,再被半熟狀嘅蛋包裹著,將其拌勻再食,為其添上額外嘅口感和味道,最後原條蒲燒鰻魚,而其肉質仍保持軟嫩,油香甚豐,味道因蒲燒醬汁而令原本經已鮮甜的鰻魚更加甜美。

我地六點幾到,本身都無咩人,之後我地食到尾聲既時候,突然成班小朋友黎左😂😂😂 勁嘈 ! 我諗佢地都係衝住$1 雪糕而黎xDDD 住喺附近既不妨叫埋成班小朋友仔一齊去試下haha!