2018-09-18 118 瀏覽
係荔枝角嘅工廈有不少的餐廳,今次就黎呢間cafe 試下!餐湯係南瓜湯,入口有好香濃南瓜香味,味道不俗。不過如果可以再creamy d 就更加好!而跟湯嘅就係皮塔餅配 欖油同黑醋。第一次試皮塔餅,味道好香牛油味而且唔會好乾,配上酸酸d黑醋味道不錯。不過我自己比較鐘意蘸餐湯!仲叫左蒜蓉包。十分推薦這款蒜蓉包!上菜時還是熱的,入口香脆可口!好香濃嘅蒜蓉味!而且唔會太油或太乾。主菜方面叫左燒春雞配中東米。雞脾和雞翼部位雞肉滑嫩,肉欣不俗,而且有肉汁!而菜式整體味道不算濃烈,口味偏淡嘅朋友也可一試!而中東米嘅味道酸酸的,比較開胃。另外亦叫了鮮茄長通粉。酸酸甜甜,好香蕃茄味。最後飲品就是水果茶,解膩又解渴!喜歡食甜品嘅朋友可以試下個甜品放題,星期一至四先38蚊,好似幾抵!不過今次太飽就冇試到

係荔枝角嘅工廈有不少的餐廳,今次就黎呢間cafe 試下!

另外亦叫了鮮茄長通粉。酸酸甜甜,好香蕃茄味。