2020-11-04
屯門牛都有得食牧羊少年啦🤩🤩 相信都唔洗點介紹牧羊少年係咩黎啦😌 終於喺屯門開分店啦‼️平日下午茶時段食有 Lunch set 同 Tea set,lunch會包湯同飲品,tea就淨包飲品,飲品選擇都有好多🍹Lunch set 🐣 厚切雞扒蕃茄沙律菜意大利包 配 蜜糖芥末薯角 ($78)絕對係違反商品說明條例🤭 塊雞扒比相片大好多😂😂 雞扒煎得香脆多肉汁,意大利包又軟熟😋 薯角熱辣辣又脆卜卜,點埋蜜糖芥末醬真係停唔到口🙈Tea set🍕 日式大阪燒風味煙三文魚薄餅 ($52)薄餅又薄又脆,大阪燒醬汁加上煙三文魚,咸咸香香,又脆又惹味🤤🤤 略厭份量有啲少,得兩塊😣 另外伴碟生菜沙律如果有醬汁就更完美🥰餐廳空間好大,木系裝修風格,光潔明亮🥰 仲有一排大書櫃,存放#漂書 活動收到嘅舊書📚 真正嘅文青cafe👍🏼 食野同時可以支持環保、文化、公益!———————————————————————可以 Like & Follow 埋我地其他Channel 😉 以便得到最新吃喝玩樂資訊💕
Lunch set
Tea set
🍕 日式大阪燒風味煙三文魚薄餅 ($52)
———————————————————————