2024-05-11 68 瀏覽
今日要同大家介紹嘅,就係屯門嘅一間燒肉店,近期放假同老公去咗屯門市廣場食燒肉因為睇中佢今期做緊有個痛風海鮮餐 好吸引,我哋咁鍾意食海鮮 果然佢冇令我哋失望。-佢哋嘅自助區 有嘢食嘢飲同雪糕等等 佢哋嘅燒肉分咗四個Level ,而我哋揀嘅係lv.3澳洲和牛海鮮放題$488 可以食100分鐘,-一嚟到已經有兩個大拼盤分別係牛肉肉拼盤 分別有特上牛肋肉,牛板腱,特選牛小排,牛舌,牛肩里肌肉等等,種類非常多,而且仲有呢個架 真係非常之打卡able👍🏻油脂分布好平均,而且啲牛都好重牛味,不錯。-重頭戲當然係佢嘅海鮮拼盤啦有兩隻大大隻嘅蝦,同埋生蠔,仲有蟶子,帆立貝 ,鮑魚,鯖魚同埋鰻魚等等,非常之豐富呀,生蠔勁大隻 而且味道好鮮甜 ,蝦肉勁彈牙👍🏻👍🏻-而且店員嘅服務都非常之貼心,留意我哋嘅需要,同埋主動俾圍裙俾我哋拍我哋整污糟咗件衫👍🏻 食得好舒服好enjoy嘅一個晚餐

佢哋嘅自助區 有嘢食嘢飲同雪糕等等
一嚟到已經有兩個大拼盤
油脂分布好平均,而且啲牛都好重牛味,不錯。
重頭戲當然係佢嘅海鮮拼盤啦
生蠔勁大隻 而且味道好鮮甜 ,蝦肉勁彈牙👍🏻👍🏻
2024-05-06