2011-10-01 181 瀏覽
金龍泰國菜館.呢間泰菜館我以經黎過好幾次了..每次都可以保持應有水準.今次因為只得我同老婆兩個人只點左3樣的食物介紹給你們.第一道(咖哩蟹包)好香咖哩味.啲咖哩汁多到流哂出黎.呢隻分明係大肉蟹.淡淡蟹肉鮮味到不得了.用咖哩汁黎點這個卜卜脆包簡直一絶.再黎(生蝦)我每次來到必食之巽 ~ 蝦很鮮味,和辣椒.生蒜片加酸辣汁一薺食才可食出呢道生蝦的真味...Good~~~最後黎個(泰色拼盤)細的...(有一串牛, 一串雞, 兩個蝦餅, 兩隻雞翼, 兩條蝦春卷)兩個人食以經好充足了........不過本人覺得呢個拼盤都是平平無其.任何一問泰菜館都可以食到.冇特別~~~~~~各位有時間都可以黎金龍泰國菜館試吓.應該唔會令大家失望的~~~~~~
泰色拼盤
生蝦
咖哩蟹包
泰國像啤
2011-10-01
10 分鐘 (堂食)
泰國像啤
咖哩蟹包