2018-08-13
面豉湯 和風沙津面豉湯不過不失,和風沙津,蔬菜新鮮,沙津醬汁微酸,十分開胃。蟹籽蒸蛋,有嗚門卷冬菇同蟹籽粟米,幾幾料,雞蛋嫩滑,有好香既蛋味,材料令到成個蒸蛋既口感同味道更豐富。鱆紅 三文魚 劍魚腩厚切刺身,每件都好新鮮,肉色好靚,食落完全無腥味。精選壽司唔知咩壽司黎,好似全部都係魚類,由於平時都唔會叫黎食,無得比較,唔知算唔算好食,口感同肉質有小小唔同,一樣無腥味。蕃薯天婦羅即叫即炸,粉漿薄薄一層,香脆可口,不油膩,帶有蕃薯本身既甜味。安格斯牛肉牛肉黎到就已經切好,好識合我地依d懶人。牛肉味香濃,肉質非常好,有口感,又唔會因爲有根咬唔爛,以醬汁調味佈滿整塊牛排,味道獨特。吉列黑豚外層香脆可口,黑豚肉嫩偏腍,絕對高質,吉列皮同肉完全無分離現象。迷你鰻魚飯完全唔迷你既迷你鰻魚炒飯,炒得夠哂火喉夠乾,飯粒粒分明,加埋同鰻魚絕配既鰻魚汁,用料十足,鰻魚既份量都唔小。
面豉湯 和風沙津
鱆紅 三文魚 劍魚腩
厚切刺身,每件都好新鮮,肉色好靚,食落完全無腥味。
精選壽司
蕃薯天婦羅