2019-03-26 9 瀏覽
其實好耐無黎樂富,一出地鐵站又係d大商場,所以見到遠少少好似係d屋村地方,就行左過去,見到依間日本野,見裝修好似新開無幾耐,值得試試青森三品盛簡單的3款壽司,海膽、魚子、吞拿魚蓉,我個人幾鍾意海膽同魚蓉,所以幾十蚊有3款食,感覺都ok鹽燒秘製慢煮牛舌好像基本食親日本料理,都會叫牛舌,這裡是薄牛舌,爽口之外,唔知係唔係慢煮過,都幾冧芝心軟殼蟹卷蟹膏蟹籽蟹柳軟殼蟹,仲有d芝士多到流左出黎,一下擺哂落口,係蟹的盛宴,超正牛肉野菜鍋+追加鳥冬都十分足料,牛肉都唔少,食落都唔錯,不過食鍋物,真係唔少得加多個烏冬,飽肚之餘,就係要有個烏冬烏取四品刺身盛最穩陣的四款刺身,其實八品感覺抵食d,不過又廢時食咁多,刺身合盛有蝦食,感覺都已經足夠

青森三品盛

鹽燒秘製慢煮牛舌