2021-06-10
山張水遠特登嚟到朝聖,想食居走屋好耐,大角嘴都有出名嘅,見呢到都有好多人推介,所以今次試咗呢到先❤️場外場內環境都好好,好似真係去咗日本啲餐廳咁🥳解下我去旅行嘅引🥳🥳伊豊州當日直送海魚 $488 每日會返唔同嘅魚,是日店長推介係老翁魚,我相信好多人都未食過呢隻魚,佢好新鮮,食落去嘅口感似食緊金目鯛,都幾好食🥰 食完之後仲會煲湯俾你飲🍵 嗰湯味道好新鮮😍 拎嚟煲湯熟咗嘅嗰條魚居然都好好食,平時煲咗嘅湯條魚會唔好食,但佢都好好食🥳烤日本芝士年糕 $38呢嗰真係麻麻地,口感唔夠軟😥半熟吞拿魚 $88睇嗰名以為要點豉油,但就咁食已經好好食🥰,佢落咗啲醬汁,食落好夾❤️手燒白鰻魚 $128其實如果鰻魚,有兩種,一種係串燒咁嘅,一種就係我叫嘅手燒白鰻魚,如果食得鰻魚嘅我會強烈建議你食手燒白鰻魚,居酒屋嘅鱔/鰻魚真係無得輸,外脆內軟😍😍特大青檸梳打 $48 & 特大青檸可樂 $48 佢啲青檸會查乾淨,所以好入味❤️ 但係真係好大杯,兩個人飲一杯可能都得😂
伊豊州當日直送海魚 $488
烤日本芝士年糕 $38
呢嗰真係麻麻地,口感唔夠軟😥
半熟吞拿魚 $88
手燒白鰻魚 $128