2019-07-14 58 瀏覽
今日同朋友嚟咗尖沙咀一間西餐廳,喺尖東附近,余仁生中心格黎,有條樓梯直上餐廳,一入到黎,覺得環境好優雅,裝修高貴大方,氣氛好舒服。😍😍點左餐之後,職員就送咗四份餐包,外脆內軟,點埋橄欖油同埋黑醋,更加好食,估唔到餐包都做得咁仔細。👍🏻👍🏻蟹餅crab cake $138,材料非常豐富,有勁多蟹肉,每一啖食落去都口感十足,一定要叫黎食啊。😘😘😘prawn tagliolini $318 呢個菠菜麵係職員特登推介我哋食,真係幾特別,平時出邊餐廳好少食到健康嘅菠菜麵,口感唔錯煙煙銀銀,隻蝦都好大隻,肉質鮮嫩!😋😋seafood pizza $278,份量好足夠, 每人都食到兩塊,材料豐富,有青口、大蝦、魷魚,咬落去仲食到有拉絲芝士,夠哂驚喜,呢個Pizza值回票價🤣🤣總括而言,呢度環境舒適,食物質素高,適合情侶來慶祝,或者朋友嚟聚會!🤪

crab  cake

大蝦菠菜麵