2023-01-22 117 瀏覽
尖沙咀和牛火鍋放題🤍-👀沒有立場資訊-🥩日本黑樺牛火鍋放題 ($398)呢個放題可以喺七種湯底裏面揀一款之餘,提早訂位仲有入座禮物送,包括精選層架同海鮮拼盤👀海鮮拼盤真係好有驚喜,啲元貝同埋蠔好大隻又鮮甜,而且冇沙🫶🏻🐔花雕日本薩摩雞藥膳鍋一拎上嚟已經聞到好香,紅棗杞子同桂圓都落得好足料,花雕酒味都好濃,仲有好多雞件😚🥩A5和牛 (不同部位)如果食得落嘅話,建議唔同部位都叫一碟試吓,因為味道同埋口感都會有少少唔同🤣玉子後腰肉口感比較嫩滑,配上玉子,味道會比較香甜☺️肩胛梅花望落好多肥肉,但係完全唔膩,仲有啲爽口🤓上肩胛肉就會入口即化啲,而牛頸脊牛味就最濃,牛小排就最多汁,油花最靚😉🥟黑樺三色和牛餃子全部都皮薄餡靚,個人最鍾意麻辣和牛餃子,味道香得嚟食落幾新鮮🥰-🦑手打金鑽太極墨滑太極其實即係有黑松露同蟹子,食落好爽口好香好彈牙,我哋都有叫蝦滑, 蝦滑嘅香味就會比較濃🫡🐽附送前菜分別有川香皮蛋同炸雞軟骨,份量幾多之餘皮蛋好入味,而雞軟骨炸得夠晒酥脆,而且唔會油膩🐒🫖飲品除咗有唔同嘅罐裝同支裝飲品,仲可以揀佢哋自家製作嘅茶,如果唔想飲茶都可以試吓沙冰,選擇好多,同埋都幾高質😙呢度總結咗小編覺
尖沙咀和牛火鍋放題🤍
👀沒有立場資訊
🥩日本黑樺牛火鍋放題 ($398)

🐔花雕日本薩摩雞藥膳鍋

🥩A5和牛 (不同部位)
玉子後腰肉口感比較嫩滑,配上玉子,味道會比較香甜☺️
肩胛梅花望落好多肥肉,但係完全唔膩,仲有啲爽口🤓

🥟黑樺三色和牛餃子
🦑手打金鑽太極墨滑

🐽附送前菜

🫖飲品

呢度總結咗小編覺得最值得一試嘅唔同嘢食,其他火鍋配料都好高質,個人覺得呢個價錢食到呢個質素嘅和牛放題真係幾抵🥹

味道 8.5/10
服務 8.5/10