2022-11-08
天氣涼 又到左打邊爐嘅季節,同朋友食飯 搵到呢間係尖沙咀超級多選擇既餐廳,有雞煲 火鍋 烤魚 海鮮大咖 麻辣干鍋 串燒 重有沙鍋粥 🤔🤔 超多咖同類型既選擇,有辣有唔辣☺️☺️ 梗有一款啱食!餐廳而家做緊優惠 每位消費$150就可以用$1換雞煲 / 花膠雞湯/ 椰子雞湯🫶🏻🫶🏻🫶🏻 好抵!我哋比較重口味 選擇咗雞煲小辣🌶️ 🍲 火鍋配料要咗 牛舌芯$88、蝦滑$128、炸生根$38、薯粉$38、金菇$28。仲叫咗小食 串燒安格斯牛柳粒$48 同炸墨魚膠豆卜$58,另外餐廳仲送咗一碟蒜蓉辣椒雞翼尖🤭 好食❣️$1 雞煲 2人有半隻雞 好食又好抵😋 牛舌芯好爽口,蝦滑肉眼都見到有好多蝦 份量俾得好大方 一大碟!炸墨魚膠豆卜 我同朋友都覺得好好食,有好多件 上台熱辣辣🤭 我哋兩個人 食哂所有嘢超級飽,見到隔籬枱叫砂鍋粥 聞到好香 好吸引 下次要再去試吓!行落餐廳會經過一間買冷麵 茶飲嘅小店,好耐冇食冷麵 下次經過都要去試吓!
炸墨魚膠豆卜 我同朋友都覺得好好食,有好多件 上台熱辣辣🤭