2021-12-02
🤩《尖沙咀 超級抵食 正宗 印度自助午餐!》正宗印度菜嘅自助餐市面上好似比較少見, 我有印度癮嘅時候就會去九龍香格xx酒店度食自助餐,因為可以同時享受好頂級嘅任食印度菜亦有其他選擇, 但係貴到飛起,同埋其實我只係想食印度嘢。所以好開心今次黎到呢間位於尖沙咀既印度餐廳有提供自助午餐,價錢平之餘,環境仲要好舒服。口味正宗,有local,有外國人同印度人幫襯。🤯Weekday 只需$110 +10% What more can you ask for!!! 抵到癲! 我決定每一個月最少去i一次!佢哋全部dish都係用返印度名去寫,大家不妨花少少時間google下自己食緊啲咩,或者問侍應~ 因為係自助餐嘅關係,你不急在一時, 我推介大家必定要試Paneer,係印度cottage cheese😍, 菠菜芝士同長米嗰啲我就唔多睇啦,大家快啲衝去試下啦!如果大家見到經理講嘢冇表情,佢應該唔係冇禮貌,我見佢講多謝同送上免費naan, 解答問題嘅時候都係比較cool 😂 應該係本身個樣係咁,同我一樣偏惡🙈Masala Hut & Cafe尖沙咀金馬倫道22-24號東麗中心2樓2/F, Eastern F
Masala Hut & Cafe尖沙咀金馬倫道22-24號東麗中心2樓2/F, Eastern Flower Centre, 22-24 Cameron Road, Tsim Sha Tsui