去到尖沙咀夜飯時間想食碗麵,知道樂道有間新開張而且幾抵食既車仔麵,$58包3餸1麵,一於今晚去試試,餐廳裝修寬敞企理,而且可用qr code下單非常方便👍🏻滷水拼盤 $58拼盤食材豐富,包括豬大腸、生腸、豬耳、腩片、雞腎、雞中翼、日本溏心蛋及金錢肚,份量十足,碟中更有芽菜墊底索盡滷水汁金沙脆皮牛坑腩 $58金沙咸蛋黃沾滿每一件牛坑腩,牛坑腩炸得香脆,除左咸蛋香外更有濃濃牛油香,配合軟腍的牛坑腩,非常惹味🐮豬紅x京蔥羊肉餃x日本溏心蛋油麵 配咖喱汁 x 秘製辣汁(小辣)對我來說車仔麵必叫油麵😎 選了咖喱汁再加辣汁,湯底味道濃郁帶辣味,羊肉餃大大隻,豬紅滑溜溜又入味,溏心蛋流心效果一流,入口軟綿綿陳皮咖喱魚蛋x豬大腸x鮮腐竹x芫茜山油麵配牛腩汁 x 秘製辣汁(小辣)這碗湯底用上牛腩汁,味道香而不濃,食得出沒有添加味精,加上芫茜令入口更清新,另外豬大腸滷得入味軟腍,沒有豬膻味,細細粒的魚蛋亦食到陳皮甘味蠔油菜心 +$18跟餐可加$18配菜心,出餐食飯食碟菜,心情都變好😆🥬

滷水拼盤 $58

金沙脆皮牛坑腩 $58

豬紅x京蔥羊肉餃x日本溏心蛋油麵
配咖喱汁 x 秘製辣汁(小辣)

陳皮咖喱魚蛋x豬大腸x鮮腐竹x芫茜山油麵
配牛腩汁 x 秘製辣汁(小辣)

蠔油菜心 +$18
跟餐可加$18配菜心,出餐食飯食碟菜,心情都變好😆🥬