2024-09-03
🌟鐵板芝士黑松露拉麵,呢個韓式拌麵味道都好多元化,個底有大量芝士再加埋粟米,同埋上面有隻煎蛋,拌勻一齊食好香,仲食到重重既黑松露既味道,真係好香好開胃!個麵既texture真係幾好食,好chewy, 係好食既韓國面味道😆 味道配搭上亦都好好食,芝士加黑松露嘅配搭冇得輸!🌟BUTTER XGARLIC 無骨炸雞,呢一款韓式炸雞嘅份量非常多,絕對唔手軟,呢一個味道嚟到已經非常香,我同朋友都俾佢嘅份量嚇到,整體嘅口感同埋味道做得非常好食,佢嘅炸粉唔會太厚,食到好濃嘅牛油同埋蒜蓉味道,非常傳統嘅炸雞味道,我同朋友都忍唔住食完一件又一件!🌟炸紫菜卷魷魚圈,叫咗兩個小食嘅炸物,配返啤酒,炸嘢熱辣辣做得非常好,睇得出餐廳係即叫即炸絕對唔會係預先做好,再加埋佢嘅白熊小麥啤,真係冇得輸,佢嘅麥香非常重,再加埋炸物,簡直係啱啱好嘅配搭,魷魚圈再加埋沙律醬嘅口感更加好,個人嚟講都幾鍾意呢一個配搭,紫菜卷亦都非常好食,充滿韓國嘅味道啊!🌟原味芝心蛋卷,本身個人嚟講非常鍾意食玉子燒,所以就叫咗呢一個原味芝心蛋卷,餐廳喺味嘅配搭上邊,整體同日本嘅玉子燒差唔多,味道做得非常好,芝士再加埋雞蛋再有沙律醬,簡單嘅配搭影
🌟原味芝心蛋卷,本身個人嚟講非常鍾意食玉子燒,所以就叫咗呢一個原味芝心蛋卷,餐廳喺味嘅配搭上邊,整體同日本嘅玉子燒差唔多,味道做得非常好,芝士再加埋雞蛋再有沙律醬,簡單嘅配搭影食得出非常好食,作為前菜嚟講,簡直係冇得輸!再配埋佢本身嘅泡菜同埋辣嘅豆芽,送酒簡直一流