2022-09-09 4166 瀏覽
尖沙咀西班牙 Weekend Semi lunch - IberiansFb:下一站豬欄; IG@Pig7station小仙子同小🐷真係搵左陣先搵到,平時都唔覺新文華中心有西餐😂仲係buffet wo😬因為6點後先有 a la carte, 於是係無心理準備之下試左Semi lunch😂Main course點左西班牙海鮮炒飯 $358同卡邦尼意粉配溫泉蛋 $308,分量正常set,西班牙海鮮炒飯唔算太出色,海鮮尚算足料🙂卡邦尼意粉味道較好,可惜唔夠彈牙😛介紹返會encore之選👇🏻香辣蒜香橄欖油大蝦: 蒜香味濃,唔會太辣,overall蝦都係爽,係偶然會食到1-2唔爽😅黑松露蘑菇撻: 酥皮似係現成開party個d😂不過熱食脆既,黑松露蘑菇大路野唔會太差Parma Ham 配哈蜜瓜: Parma Ham幾香夠鹹香,唔覺得乾,呢款值回票價😎可試一次既有😂:薯條+炸魷魚🦑: 黑松露醬唔錯,可惜薯條好似反炸feel,唔係脆係硬😅 炸魷魚就普通白酒煮藍青口: 白酒味唔算香濃蟹肉蜜桃撻: 可能凍食關係,感覺酥皮唔夠黑松露蘑菇撻香,蟹肉可以接受烤西班牙蛋餅: 其實幾香,有洋蔥蘑菇,不過幾大件,留肚
Fb:下一站豬欄; IG@Pig7station

介紹返會encore之選👇🏻

可試一次既有😂:

白酒煮藍青口: 白酒味唔算香濃

烤西班牙蛋餅: 其實幾香,有洋蔥蘑菇,不過幾大件,留肚食其他🤪

最後甜品係Churros, 即時炸架,好新鮮夠香脆👍🏻

Overall食物方面某幾款可以encore, 其他試一次就夠😂唔知係咪唔興慶祝生日😅就算remark左都無表示😗