尖沙咀秘密花園 極致環境美食今日我既baby生日,佢好鍾意花花,尖沙咀diletto就係以花做主題,簡約而高貴,被花包圍住,食都食得開心d啦!經過一條樓梯,就會進入另一個國度,花花世界。我地好早6點幾就去到,慢慢嘆,狂影相,最後食左2個幾鐘哈哈,大家入到去就會瘋狂影相,好多人都同我地一樣傾好耐都唔肯走,因為出面繁華既都市同裡面既寧靜形成強烈對比!咁靚既環境,點可以唔飲返杯野,呢杯Ms pinky同花花環境好襯,夏天夠哂消暑!好多人都大讚呢個頭盆餐包,因為present出黎好似好高貴咁哈哈,麵包鬆軟,我自己就好鍾意食椰欖油,佢仲有蒜頭俾你,好貼心呢個pizza 係ham+cheese,超好食!超好食!強烈推薦,佢加左一d甜甜地既source,中和ham既咸度,恰到好處!估唔到咁大份,餅底外脆內軟,唔會好熱氣。加埋上埋火箭菜一齊食,yumyum!上網推介呢道菜,去左大部份既骨,對於女仔黎講係超貼心的!容易食容易切,超滑!仲有3個醬你簡,我覺得就咁食最鮮味!佢係一隻雞一開為二,切好左,一人一半,so nice呢個黑松露飯,配埋兩粒大大粒既帶子,超香超甜超鮮!完全唔腥唔梅呀!黑松露味夠香濃,r
尖沙咀秘密花園 極致環境美食

經過一條樓梯,就會進入另一個國度,花花世界。

呢個黑松露飯,配埋兩粒大大粒既帶子,超香超甜超鮮!完全唔腥唔梅呀!黑松露味夠香濃,risotto粒粒分明,完全係大師級傑作!
食極都唔夠,好貪心,但其實已好飽

最後,梗係唔少得呢個心太軟!香濃朱古力配雪糕,唔會太濃,剛剛好!仲有得寫字

呢餐食得太開心,好多姊妹、情侶坐埋一齊去感受呢到既環境,大家都食得好開心~

2017-08-27
慶祝紀念