2023-02-05
Search OpenRice 見到二鍋頭有🐏羊腩煲任食優惠,星期日至四食「嚴選安格斯牛」或「特級極上和牛」套餐就可以加$68一位無限時任食🐏羊腩煲,實在好吸引😍 天氣❄️凍凍地,十分適合食🐏羊腩煲暖一暖身✨我地今次揀咗「嚴選安格斯牛」套餐 $268(星期日加$10),本身已經包咗任食🐥雞煲、🦆鴨煲&🐷豬手煲,不過我哋今次係為咗羊腩煲而黎🤤 所以淨係食咗雞煲就留肚食羊腩煲😋🐥雞煲 - 小辣 雞煲香口惹味帶少少🌶麻辣,如果唔食辣亦有唔辣提供👍🏼 店員可能見我哋加配咗羊腩煲,所以建議我哋要半份雞煲先👍🏼唔夠可以再加,以免造成浪費❤️🐏羊腩煲十分足料,入面有大量羊肉而且十分入味又唔騷😋仲有大大隻冬菇、馬蹄、枝竹等,份量十足🌟🌟另外會提供羊腩醬~🥘火鍋 - 滋補藥膳鍋 藥膳鍋好似比較特別和較養生😂 我叫咗鮮🦑吊桶仔、🐟脆鯇魚腩、🐟白鱔片、🐮安格斯封門柳和🐮安格斯牛板腱都係用QR code 落單~ 食料都新鮮✨特別推介🐮安格斯牛板腱,肉味濃又大塊👍🏼出邊都有一啲任拎嘅火鍋食材,例如🥬蔬菜、丸類、麵食、炸魚皮、炸響鈴和調味料等,選擇十分豐富😚⚠️小心🐟魚骨🧃飲品由支裝水、罐裝無糖茶、竹蔗茅根、汽水、啤酒
🐥雞煲 - 小辣
🐏羊腩煲
🥘火鍋 - 滋補藥膳鍋
⚠️小心🐟魚骨
🧃飲品
由支裝水、罐裝無糖茶、竹蔗茅根、汽水、啤酒、有汽利賓納、雪梨水、蜜桃茶都一應俱全✨
🍨甜品
提供雪糕和雪條,雪糕味道有沖繩🧂海鹽、芝麻、🍼港式奶茶、☕️咖啡等~ 雪條比較特別係有榴槤和🥥椰子芋頭
環境:4/5
雖然我哋坐二人枱,但都會比多一張凳我哋擺嘢👍🏼
服務:4/5
上菜速度好快,而且可以比到好多suggestion 😂十分熱情❤️
食物:4/5
種類十分多元化,可以滿足多個願望💜💜
Revisit: yes