放工時間同朋友去咗尖沙咀一郎拉麵🙌🏻舖頭裝修風格好日系乾淨👍🏻👍🏻首先我要講龍蝦拉麵。佢嘅湯底好濃郁,有龍蝦嘅鮮味,真係令人垂涎三尺。而且佢嘅麵條都好彈牙,入口即化。加埋上面嘅龍蝦肉,幾正😍黑蒜拉麵嘅黑蒜味道好濃郁,好香。麵條同湯底嘅配搭真係絕配!再係羽根餃子。佢嘅餃子皮薄脆,內裡有豬肉同蔬菜。每一口都好多汁,好好食!🩷🩷紫芋薯餅嘅外皮香脆,內裡軟綿綿,加埋紫薯嘅香甜味,真係好好味!💜💜💜最後係波子汽水同Sapporo玻璃樽啤酒。波子汽水好清甜,幾解渴。Sapporo玻璃樽啤酒就更加係絕配啦!冰涼嘅啤酒搭配熱辣辣嘅拉麵,真係太過癮!💖一郎拉麵嘅食物真係幾好食,每一樣都有獨特嘅風味 埋單大約$400每人人均$200左右❣️❣️❣️

黑蒜拉麵嘅黑蒜味道好濃郁,好香。麵條同湯底嘅配搭真係絕配!