.行經尖沙咀赫德道附近見到間新開酒吧雖然主打Mexican cuisine但見到好多bar snacks都幾吸引🤩而且牆身graffiti 好colourful 好eye catching 成功引到我同朋友光顧🤣🤣.🌟Chicken Enchiladas 🐔 $148係用墨西哥玉米餅🌮卷上餡料除咗牛肉🥩仲有紅椒🌶️青椒🫑菇類🍄‍🟫洋蔥🧅芝士🧀等等焗完出嚟熱辣辣🔥 芝士有熱熔嘅感覺🤤🤤加埋少少辣辣地嘅醬汁飽肚又惹味.🌟Nachos El Grande (beef) $155上枱呢個份量真係有震驚到我我以為係10個人食😂😂有好多洋蔥🧅,同新鮮蕃茄🍅 仲有半溶嘅芝士同埋主角牛肉🥩 全部材料放在玉米片🌽上可以點牛油果醬或蕃茄醬🥫又或者忌廉醬食落去好🈵足 牛肉又香嫩忍唔住一嚿接一嚿咁食.🌟Truffle mushroom linguine $138好濃郁嘅蘑菇加黑松露味香氣逼人意粉好掛汁 煮得啱啱好Creamy得來又食得出意粉嘅彈牙.🌟Buffalo chicken wings 🍗 $118雞翼炸得熱辣辣好香脆外脆內Juicy仲有少少微辣 好正🙌🏿.嘢飲選擇好多我地揀咗兩款Cocktail都好易入
[Tequila Mex]
飽肚又惹味
🌟Nachos El Grande (beef) $155
上枱呢個份量真係有震驚到我
我以為係10個人食😂😂
有好多洋蔥🧅,同新鮮蕃茄🍅
仲有半溶嘅芝士同埋主角牛肉🥩
全部材料放在玉米片🌽上