2022-04-25
✦呢度有無人都好鍾意食醬油蟹😂呢幾年冇得去🇰🇷 所以基本上每半年就會係🇭🇰去食一次醬油蟹😂😂😂一見到呢間新開張嘅韓國菜有醬油蟹秒速bookmark去試😛呢間除咗韓燒亦有其他韓國菜式😛overall覺得幾有驚喜😋😋😋▾▾👍🏻👍🏻👍🏻醬油🦀. $𝟐𝟓𝟎/𝐩𝐜 ▾喺🇭🇰試過幾間醬油🦀 敢講呢到算係食過數一數二好食🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻 蟹算幾大隻🙈而且完全唔腥😍蟹膏好濃郁🤪🤪🤪撈飯食超幸福😂特別欣賞醬油蟹可以一隻隻叫 所以兩個人去食都好適合☺️美中不足係白飯要另外叫🥲👍🏻👍🏻🦐🦑🥘豆腐海鮮鍋. $𝟏𝟑𝟎 ▾原本係驚唔夠飽先嗌呢個😂點知意外地覺得好好食😂海鮮配料超豐富🤩而且味道調得啱啱好😋湯 唔會太辣 飲落又有鮮甜嘅海鮮味😚😚😚又係送飯一流😍🐮🐮燉牛排骨 $𝟐𝟐𝟎 ▾另一個推介👍🏻牛排骨燉得好淋好入味 而且每舊牛排骨都有手掌咁大😂食咗兩舊已經好飽😂😂😂如果多啲人share會好啲☺️🐮🍴牛肉雜菜炒粉絲 $𝟏𝟒𝟎 ▾大失望‼️🥲一上菜嘅時候已經覺得有少少中伏 雖然味道尚可 但粉絲炒得又淋又油🙃建議可以唔使叫😂✦✦╼ ╾💰 $𝟒𝟎𝟎𝘱.𝘱 ( 𝟐 𝚙𝚙𝚕 • 𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑)🏃環境舒適度: 𝟜.𝟙 /
▾▾
👍🏻👍🏻👍🏻醬油🦀. $𝟐𝟓𝟎/𝐩𝐜 ▾
👍🏻👍🏻🦐🦑🥘豆腐海鮮鍋. $𝟏𝟑𝟎 ▾
🐮🐮燉牛排骨 $𝟐𝟐𝟎 ▾
🐮🍴牛肉雜菜炒粉絲 $𝟏𝟒𝟎 ▾
✦✦
╼ ╾
💰 $𝟒𝟎𝟎𝘱.𝘱 ( 𝟐 𝚙𝚙𝚕 • 𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑)
🏃環境舒適度: 𝟜.𝟙 / 𝟝
💵ℂℙ值:𝟛.𝟡 /𝟝