尖沙咀打卡有情調酒吧餐廳B’hood 📍尖沙咀麼地道75號南洋中心地下32-35號舖➰朋友話之前嚟過依間餐廳飲酒幾有特色,就帶左我嚟一齊試試。✥Hanakotoba ⭐️4.2/5⭐️一杯相信係依間餐廳招牌必點之作嘅Cocktail,女仕們一定鐘意,因為依杯飲品被滿天星圍繞住,吸睛打卡程度滿分,飲落酸酸甜甜,亦非常容易入口,推薦。𖥕蟹肉龍蝦汁蛋餅 ⭐️4/5⭐️差不多見到每枱都見到有人叫依款蛋餅,木盤上枱幾精緻,蛋皮焗到幾脆口,但餡料味道唔算突出,份量幾豐富,正常水準發揮。𖥕大阪燒風味薯條 ⭐️4.1/5⭐️淋上大阪燒汁同沙律醬,仲有木魚碎,幾有特色,味道酸酸甜甜好夾,送酒一流。.𖥕雞泡魚乾 ⭐️4/5⭐️雞泡魚乾焗得都好脆口,都係佐酒一流小食。𖥕蟹粉蒜蓉包 ⭐️3.8/5⭐️賣相吸引,滿滿蟹黃非常吸睛,但係味道比較淡,同預期有d出入,中規中距。➿➿➿#B’hood #尖沙咀美食#hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodporn #852eats #hkiger#食好西 #相機食先 #香
尖沙咀打卡有情調酒吧餐廳

B’hood
📍尖沙咀麼地道75號南洋中心地下32-35號舖

朋友話之前嚟過依間餐廳飲酒幾有特色,就帶左我嚟一齊試試。

✥Hanakotoba ⭐️4.2/5⭐️
Hanakotoba

𖥕蟹肉龍蝦汁蛋餅 ⭐️4/5⭐️
蟹肉龍蝦汁蛋餅

𖥕大阪燒風味薯條 ⭐️4.1/5⭐️
𖥕雞泡魚乾 ⭐️4/5⭐️
雞泡魚乾焗得都好脆口,都係佐酒一流小食。
雞泡魚乾

𖥕蟹粉蒜蓉包 ⭐️3.8/5⭐️
蟹粉蒜蓉包

➿➿➿
#B’hood
#食好西 #相機食先 #香港美食
#Hanakotoba

世上偶遇也是重遇,祝大家拼命無恙🫶🏻
賣吓廣告先,一個90後偽文青鐘意食好西聽好歌去旅行😋🎵✈️
有興趣睇更多好西好歌好玩推介,或者大家有好嘢Share嘅🥳
請大家Follow下我IG,比D支持,多謝✨:@healoop.foodie

Hanakotoba
蟹肉龍蝦汁蛋餅