2023-10-16 36 瀏覽
夜晚同屋企人去尖沙咀搵食,諗住食西餐,收工見呢間live band 餐廳幾有情調就試吓!氣氛好好👍🏻 一路食一路聽歌,感覺好Chill 😎問了員店話每晚8點半都有live band live band,而 星期五六就9點開始唱會再唱夜d!!!Dinner set@$388🦀左岸香煎珍寶蟹餅個蟹餅整到一個波咁,外型好靚!炸到好香脆,啖啖鮮蟹味,店員介紹話原來係homemake ,唔怪得味道特別好食!🥩烤美國草飼封門牛柳 8安士我地叫左五成熟,剛剛好中間粉紅色,封門牛柳肉質好腍,好食!連伴碟原隻蒜蓉都好有誠意,蒜蓉焗到剛剛好,入口即溶,細節都食出不同!🍰美式芝士餅美式芝士餅伴碗士多啤梨同三色醬好吸晴,再伴有現場live band 音樂,味覺和聽覺雙重享受😎🧁Set 外我地再加左🦐🦐香煎巨型虎蝦多士2件$158上枱時同朋友都O左咀!因為份量勁大份!蝦多士食得多,原隻巨型虎蝦型上再整成一份多士,都幾震撼!啖啖蝦肉又炸到好香!好正!碟配好多沙律菜,所以都唔怕熱氣!店員介紹他們的餸,全部都無添加味精就又真係食完無口喝!店員服務都幾好,食下道菜前又主動換碟👍🏻好熱情介紹每道菜式同叫我地聽埋live

Dinner set@$388

🦀左岸香煎珍寶蟹餅
個蟹餅整到一個波咁,外型好靚!

🥩烤美國草飼封門牛柳 8安士

🍰美式芝士餅

Set 外我地再加左
🦐🦐香煎巨型虎蝦多士2件$158
上枱時同朋友都O左咀!因為份量勁大份!

店員介紹他們的餸,全部都無添加味精就又真係食完無口喝!店員服務都幾好,食下道菜前又主動換碟👍🏻好熱情介紹每道菜式同叫我地聽埋live band 先走!

🍱餐廳:彌敦左岸 (尖沙咀)
🏫地址: 📌尖沙咀赫德道5-9號德裕中心地下及1樓